Преминете към основното съдържание

Риана с уникална рокля на Dior на втория си Диамантен бал

Събитието е част от благотворителната й кампания
Риана и Кевин Харт
Риана и Кевин Харт © Getty images

Певицата Риана за пореден път доказа, че е модна икона, събирайки погледите на присъстващи и медии на втория й годишен Диамантен бал, който се състоя в Санта Моника, Калифорния.

На събитието барбадоската перла блесна в уникален златен тоалет на Dior, който прекрасно беше съчетала със златни бижута и обувки на висок ток в същия цвят.

Риана отново влезе прекрасно в ролята на домакин на Диамантения бал, който е с благотворителна цел и се набират средства за фондацията й "Клара Лайнъл". Билетите за събитието са на цена от 3000 долара, като средствата служат за подобряване живота на хора, живеещи в по-бедни райони.

© Getty images, Риана с Уил и Джейда Пинкет Смит

Водещ заедно с Рири беше и актуалният през последните години комик Кевин Харт. Събитието уважиха още Уил и Джейда Пинкет Смит, Кайли Дженър и Тайга, Зендая и Лайънъл Ричи, който беше гости-изпълнител на гала вечерта.

"Прекрасно е да видя толкова много хора, на които държа да се съберат заедно и да подпомогнат кауза, толкова близка и скъпа до сърцето ми", сподели Риана на събитието.

© Getty images, Лайънъл Ричи

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser