Преминете към основното съдържание
Риби

Годишен хороскоп

Зодия Риби

21 януари - 19 февруари


Зодия Риби - Годишен хороскоп

Изостаналите задачи от изминалите месеци ще блокират възможността да тръгнете в нова посока на развитие, което вие упорито отказвате да осъзнаете. Време е за промени! Ще ви изненада приятно делово посещение от задгранични партньори. Може да се окаже старт за нова романтична връзка за необвързаните.

Лично

В никакъв случай не допускайте да гледате встрани, ако сте обвързани. При семейните изневярата няма да получи прошка, а ще доведе до раздяла. Туширайте импулса на внезапното хрумване – нещо обичайно за вас, което, ако не е добре премислено, може да се окаже губещо по-късно.

Стил

Артистичният ви стил ще ви помага да намерите най-подходящата за вас промяна в имиджа. Вие имате отличен вкус и за вас няма да е проблем да направите промени, без да се налага да подменяте гардероба си. Сиво, синьо, сребърно и всички нюанси на лилавото са късметлийските ви цветове. Заложете на аксесоари с естествени камъни – колкото по-едри, толкова по-добре.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser