Преминете към основното съдържание

Richard Malone в Лондон: нестандартен поглед към всекидневния стайлинг, защо не?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Нестандартно, но стилно! На първо четене тези две думи ни хрумват за есенно-зимната колекция на Richard Malone, която беше представена в Лондон.

С какво ни впечатли? За част от моделите дизайнерът избра кожата. Тя е не само символ на елегантност и изискан стил, но и модна находка, която ни топли през мразовитите месеци. На подиума видяхме дълго черно палто, костюм и рокля от кожа, които са подходящи както за официални работни срещи, така и за уикенда ни в компанията на приятели.

Широките панталони и поли са следващият акцент в колекцията. Интересните им кройки са чудесно предложение за всяка от нас, която иска да разчупи всекидневния си стайлинг с нещо различно.

Не можем да си позволим да пропуснем аксесоарите, тъй като те могат да преобразят коренно визията ни. Дизайнерът показа големи нестандартни шапки, с които едва ли бихме излезли навън. Осмелим ли се обаче, няма да останем незабелязани. Ботушите на висок ток са още тук, все пак трудно се отказваме от тях.

Три от роклите определено приковаха погледите ни. Дълги и набрани, с необичайни ръкави и кройка. Разгледайте галерията ни, в която ще откриете всички визии от ревюто.

Още по етикети

дефилета , Richard Malone
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser