Преминете към основното съдържание

Рики Мартин с първи коментар за обвиненията в сексуален тормоз

„Това беше опустошително за мен и семейството“.

Рики Мартин записа видео съобщение, в което за първи път коментира обвиненията на своя племенник, че двамата са имали връзка, по време на която музикантът е упражнявал сексуален тормоз.

Рики Мартин говори за съдебния процеса, който се проведе преди ден, като каза, че преди това е мълчал по искане на съдебната власт, но сега ще се съсредоточи "върху изцелението".

„Днес съм пред камерите, защото наистина трябва да говоря, за да започна лечебния процес. В продължение на две седмици не ми беше позволено да се защитя, защото следвах процедура, според която законът изискваше да мълча, докато не бъда изправен пред съда“, каза той във видео, публикувано от TMZ.

Слава богу, твърденията се оказаха неверни, но ще ви кажа истината. Беше много болезнено. Беше опустошително за мен, за семейството ми, за приятелите ми. Не го пожелавам на никого.“

Музикантът се обърна към племенника си, на когото пожела всичко най-хубаво.

„Пожелавам му да намери помощ, за да може да започне нов живот, изпълнен с любов, истина и радост и да не наранява никого.

Сега моят приоритет е изцелението. Как мога да се излекувам? С помощта на музиката. Нямам търпение да се върна на сцената. Нямам търпение отново да застана пред камерите.“

21-годишният Денис Санчес заведе дело срещу певеца и каза, че двамата са имали връзка, която е приключила по-рано тази година. Според племенника му обаче Мартин не можел да приеме раздялата и започнал да го преследва. Музикантът беше заплашен от до 50 години затвор, тъй като предполагаемото деяние включва кръвосмешение, но след съдебното изслушване всички обвинения бяха свалени.

„Обвинителят потвърди пред съда, че решението за прекратяване на делото е взето от него самостоятелно, без външно влияние или натиск“, съобщи говорител на певеца.

Още по етикети

Рики Мартин
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser