Преминете към основното съдържание

Рики Мартин влиза в затвора заради кръвосмешение?

Певецът може да получи до 50 години затвор за домашно насилие над племенника си.

Преди известно време из медиите плъзна новината, че срещу Рики Мартин е подадена жалба за предполагаемо домашно насилие, но жертвата е неизвестна, тъй като самоличността му е защитена от Закон 54. Нос ега анонимността беше разкрита от Ерик Мартин - брат на певеца. А жалбоподателят е Денис Ядиел Санчес, племенник на певеца.

Според жертвата, Рики Мартин упражнявал физически и психологически атаки върху него във връзката, която имали в продължение на седем месеца. След като стана ясно, че жалбоподателят е негов собствен племенник, наказанието, което звездата може да получи е до 50 години затвор. Това предвижда законът на Пуерто Рико, когато става дума за кръвосмешение.

Според говорител на предполагаемата жертва, връзката между Рики Мартин и неговия 21-годишен племенник е приключила преди няколко месеца, но певецът не приел раздялата и станал агресивен към младежа.

Рики и екипът му от адвокати подготвят защита срещу обвинението на племенника му. Делото ще започне на 21 юли, като в този ден Денис Ядиел Санчес ще отговаря на въпроси пред съдията. Защитниците на Рики Мартин твърдят, че племенникът наскоро е бил осъден от жена за тормоз, след като той я заплашил да съсипе живота й.

„Уверени сме, че когато истинските факти излязат наяве, нашият клиент Рики Мартин ще бъде напълно оправдан“, се казва в изявление на адвокатската кантора на певеца.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser