Преминете към основното съдържание

Рита Ора е новото гадже на Бруклин Бекъм?

Какво ли мислят по въпроса Дейвид и Виктория, питат се всички
© instagram

Певицата Рита Ора и Бруклин Бекъм са били забелязани да вечерят в един от най-шикозните ресторанти в Нотинг Хил. И както твърдят присъстващи – двамата, не само че не спрели да се кикотят цяла вечер, но дори не се притеснили да се държат за ръце и да флиртуват един с друг пред погледите на останалите гости. 

Химията помежду им не останала незабелязана, въпреки че младите не били сами, а с голяма компания от приятели. Младите използвали всяка възможност, за да могат да отделят време един за друг. 

Близък приятел на 26-годишната певица споделя, че сближаването й с Бруклин се случило благодарение на техни общи познати, които наскоро ги представили един на друг. "Макар че Рита е по-голяма от Бруклин с осем години, изглежда двамата определено си прекарват много добре заедно", казва мъжът. 

© Instagram, Бруклин е много близък с баща си Дейвид

Една от гостенките в ресторанта споделя, че в разгара на вечерта Рита и Бруклин си тръгнали заедно, като предпочели да използват задния вход на заведението, за да не бъдат пресрещнати от папараци. 

Интересно е как са приели идеята, че най-големият им син може да се е забъркал с Ора, родителите му Дейвид и Виктория. Наскоро Рита беше забелязана да купонясва в компанията на бившия футболист, освен това двамата са рекламни лица на Adidas. През 2013 г. пък певицата имаше кратка връзка с близкия приятел на Дейвид – Дейвид Гарднър. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser