Преминете към основното съдържание

Рита Ора се влюби в скандален рокаджия, бившата му я сплаши

Татуираният барабанист е голям женкар
Рита и Травис
Рита и Травис © Instagram

Феновете на Рита Ора са сериозно притеснени за нея, след като стана ясно, че новото гадже на певицата е барабанистът на групата Blink 182 Травис Бейкър. Татуираният рокаджия не веднъж е бил в центъра на скандала, тъй като бившата му половинка го обвини не само, че й е изневерявал, но и че многократно й е посягал.

"Бракът ни се разпадна заради зависимостта му към хапчетата и към жените", обясни преди време в интервю екссъпругата му Шана. "Той постоянно ми изневеряваше. Да живееш с него беше все едно си на ролъркостър - понякога е Джекил, друг път е Хайд. Пожелавам успех на Рита, защото ще й е нужен."

Макар че Травис не е особено популярен в родната на Ора Англия, той е сред най-известните барабанисти в Америка и е определян за един от най-добрите на своето поколение. "Травис е много готин. Мисля, че това е нещото, което привлича жените към него. Знам, че Рита се опитва да пробие в Америка, а Травис познава всички в индустрията. За него обаче тя е едно 24-годишно момиче, което го кара да изглежда готин и млад. И двамата обичат да са в медийното пространство, което ги прави много еднакви. Надявам се обаче, че тя е наясно в какво се забърква", допълва още бившата Мис Америка.

Шанън определя връзката си с Травис като "токсична", въпреки че двамата са заедно шест години. Четири години след като се развеждат през 2008 г. остават да живеят заедно заради двете си деца - 12-годишният Ландън, и 9-годишната Алабама.

© Getty images, Травис и Шана

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser