Преминете към основното съдържание

Ritual Gatherings представя 10 музиканти от българската и световна клубна сцена

Специално за представянето на новата парти концепция пристигат мексиканецът GEMM и някои от най-известните имена на българската клубна сцена, както и специален гост от Миконос, който ще остане изненада до деня на събитието
Anatolkin
Anatolkin © личен архив

Новата парти концепция Ritual Gatherings готви богата музикална програма за първото си издание на 5 и 6 август на бар Ботаник, близо до Черноморец.

Познати имена от няколко електронни стила ще бъдат част от лайнъп-а на фестивала. За събитието пристига и специален гост от Миконос, който ще бъде обявен часове преди партито.

Екипът на Ritual Gatherings цели да събере феновете на различните електронни стилове и да ги върне към базовите човешки емоции, етнос и природа. В музикалната концепция е заложен набиращият скорост Playa Tech стил, познат от най-големите световни фестивали, като Burning Man в САЩ и BPM Festival в Мексико.

От българска страна той ще бъде представен от някои от най-известните имена на родната сцена, като Peppou, Anatolkin и добре познатият от YALTA CLUB в София - Стефан Попов.

© личен архив, GEMM

В събота музикалното пътешествие започва Soulful Traveller с дълбоки бас линии, изпъстрени от мотиви и инструменти от цял свят. Той ще разкрие красотата на хаус музиката пред публиката, представяйки имена като Eva Gardner, Ian Friday, Ralf GUM и Boddhi Satva. По-късно към партито ще се присъедини MEDO, а следобедът ще бъде раздвижен от Valdy - един от резидентите на фестивала ELEVATE и Takeover – YALTA CLUB. 

Вечерните часове и изгрева ще бъдат акомпанирани от Габриел Еспиноса – GEMM, съосновател на Ritual Gatherings в Барселона и част от сърцето на музикалната сцена на култовия курорт Playa del Carmen. Делил сцена с имена като Audiofly, M.A.N.D.Y., James Zabiela в най-добрите клубове в Мексико, GEMM запленява с хармоничното си и органично звучене, вдъхновено от корените му. Неговата музикална линия ще бъде допълнена от The Foreigners – дуото, довело Ritual Gatherings за първото си издание в България.

© личен архив, Shosho

Програмата представя и едно от най-известните имена в българската електронна музика – Shosho. Продуцент, диджей с над 15 години стаж зад пулта и една от основните движещи сили на Ritual Gatherings, Shosho ще поднесе на публиката типичните за него еуфорични бас линии и deep tech звучене, забелязано и отличено от лейбъли като Toolroom Records, LAPSUS MUSIC, Terminal M Records и Trapez.

През двата дни гостите ще имат възможност да се насладят и на специално гурме меню, приготвено от Божана Кацарова, както и различни спортно-развлкателни дейности и местни производители, които ще допълват и изграждат естествената атмосфера на събитието. 

© личен архив, The Foreigners

Още по етикети

фестивал , музика
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser