Преминете към основното съдържание

Рийз Уидърспун и Райън Филип отпразнуваха 18-ия рожден ден на сина си Дийкън

Синът на актьорите и истински красавец!

Миналия уикенд синът на Рийз Уидърспун и Райън Филип Дийкън отбеляза своето пълнолетие. Родителите на момчето се събраха, за да го поздравят заедно за 18-ия му рожден ден.

„Кога стана на 18 това момче? Доскоро той играеше на карти с покемони, пееше песни на Бруно Марс и се преструваше на американски войн нинджа в задния двор на къщата. Сега е по-висок от мен, пече пържоли за семейни вечери и композира собствена музика с приятели. Сърцето ми се пръска от гордост от човека, в който се превръща. Честит 18-ти рожден ден, Дийкън! Обичам те безкрайно!”, написа Рийз в своя микроблог и публикува и поредица от трогателни снимки със сина си.

Райън Филип също поздрави сина си на страницата си в Instagram:

„Честит 18 -ти рожден ден на нашия невероятен, умен, талантлив и грижовен син. Ти си истинска светлина в този свят и си толкова обичан от всички, които те познават. Късметлии сме, че сме твои татко и майка. Обичам те! Рийз, бих казал, че свършихме доста добра работа!”

Синът на Рийз Уидърспун и Райън Филип не планира да тръгне по стъпките на родителите си и се интересува повече от музика. През 2020 г. той пусна дебютната си песен Long Run. В интервю за Interview младежът призна, че е очарован не толкова от пеенето, колкото от самия процес на създаване на музика.

„Попитах баща ми как стават тези неща и той сам ме научи на всичко, което знае. И тогава започнах да гледам видеоклипове в YouTube”, разказа за хобито си Дийкън.

Рийз Уидърспун и Райън Филип бяха заедно от 1999 до 2008 година и от брака си имат две деца: дъщеря Ава, която през септември навърши 22 години, и син Дийкън. След раздялата, Рийз създаде семейство с Джим Тот - двамата имат син Тенеси.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser