Преминете към основното съдържание

Ризата в гардероба – партньорство без уговорки

Без да пренебрегваме достойнствата на тишърта се обръщаме към малко по-изискания й моден събрат – ризата
© ImaxTree

Дори и да сте крайно спортни натури и да предпочитате тениски в ежедневието има ситуации, в които е неуместно да се появите с тях. Така че, някоя и друга риза в гардероба не е излишна. Поглеждайки към колекциите на която и да е модна марка ще открием присъствието й, в доста разностилен дизайнерски прочит. Представяме ви няколко варианта, за които сме убедени, че трябва да притежавате.

Бялата риза

Скучна офис класика? О не! Тя е с толкова гъвкав характер, че може да е абсолютно всичко, дори и скучна. Това обаче зависи изцяло от вас. Нима някой може да забрави Ким Бейсинджър и нейната бяла риза в „Девет седмици и половина“? Секси е, нали? Такава е и интерпретацията, която представи Бела Хадид на ревюто на OFF-WHITE.

© ImaxTree, OFF-WHITE

Ризата в цвят

Палитрата тук е толкова обширна, че спокойно може да се загубите. Но не се притеснявайте, важното е да решите кои са цветовете, които изразяват вашия характер. Не забравяйте и за яркостта, тя също носи своето послание. А ако искате да афиширате сила на характера и възможност да се справите със всяка ситуация не по-зле от представителите на силния пол, то светлосинята риза, характерна за мъжкия бизнес стил, е вашият избор.

© ImaxTree, Salvatore Ferragamo

Флоралната риза

Десенът на цветя е в тотален зенит. Колкото и да се опитва този разцвет да превземе и мъжките колекции цветята ще си остана нежни и деликатни. В пастелен или ярък колорит те изразяват женственост, независимо от модният ареал на цъфтеж.

© ImaxTree, Acne Studios

Ризата от деним

Наситени с духа на Дивия запад ризите от деним се завръщат, превземайки „градските“ степи. Не е желателно да ги комбинирате с каубойски ботуши и кожен панталон, но всички останали вариации са напълно уместни.

© ImaxTree, Dsquared2

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser