Преминете към основното съдържание

ROARING 20's: Бляскавата колекция на Ralph Lauren за есен-зима 2020

Дълги обеци, класически папийонки, кадифени поли и всички на висок ток!
© getty

През новия сезон целият червен килим определено ще бъде обсебен от новата колекция на Ралф Лорън. Вечерните му рокли от коприна и пайети с тясната кройка перфектно подчертават фигурата. Дълбокото деколте, ярките смокинги, кадифените якета ще превърнат всяко момиче в холивудска звезда от най-висок ранг.

Шоуто на американския дизайнер се проведе в импровизиран нощен клуб Ralph's Club, вдъхновен от емблемите на Ню Йорк от 20-те и 30-те години. Това са годините на кукленските очи, късите пикси подстрижки, луксозните бижута, джаза и леещото се шампанско от/до ранни зори.

Неслучайно това десетилетие е наречено "Бурните Двайсет"!

Вечерните и коктейлните рокли в тази колекция са създадени буквално за всеки вкус - минималистични, артистични, класически и дръзки! Детайлите също са от значение - панделки, дълги обеци, масивни гривни и кожени ръкавици.

Мъжкият смокинг със сигурност бе най-голямото вдъхновение за тази колекция. 

"Винаги ми е харесвало как изглежда жената в смокинг и го прилагам от първата ми колекция досега", си призна дизайнерът още преди шоуто. И това е трудно да се оспори - няма нищо по-секси от образа на момиче в строг костюм.

Вижте всички визии в галерията:

Ralph Lauren есен-зима 2020

Галерия

Ralph Lauren есен-зима 2020

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser