Преминете към основното съдържание

Робърт Де Ниро подкрепи Мерил Стррийп

Критиките на актрисата към Тръмп намериха поддръжка
Робърт Де Ниро
Робърт Де Ниро © Getty

Историята с противоборството между Доналд Тръмп и Мерил Стрийп продължава. След като на последната церемония за връчването на наградите „Златен глобус“ актрисата се изказа рязко по адрес на Доналд Тръмп, в Холивуд стартира цяла кампания в подкрепа на звездата.

За Мерил, която Доналд Тръмп вече нарече „надценена актриса“, се изказаха Виола Дейвис, Джордж Клуни, Холивудската асоциация на чуждестранната преса в лицето на президента Лоренцо Сориа (Асоциацията присъжда наградата „Златен глобус“) и много други.

Близкият приятел на Мерил – актьорът Робърт Де Ниро (заедно са се снимали в 5 филма) също защити актрисата и написа открито писмо в нейна подкрепа: „Мерил! Речта ти беше великолепна. Тези думи трябваше да бъдат казани, а ти се справи с тази задача превъзходно. Безкрайно те уважавам за начина, по който говори при приемането на наградата – моментът, в който акцентът беше върху твоите заслуги. Напълно споделям твоята позиция за това, че не трябва да се унижават слабите. Ти, с целия си интелект и изящество, притежаваш наистина силен глас – глас, който вдъхновява и другите да не мълчат. Много е важно всички да се изказваме.

Обичаме те! Боб“

Позицията на Робърт Де Ниро е ясна – той е преди се е изказвал, че му се иска „да му удари един в лицето“.  

© Getty, Робърт Де Ниро и Мерил Стрийп

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser