Преминете към основното съдържание

Рокля измъчи Амал Клуни на фестивала в Кан

Джулия Робъртс се появи боса
Амал и Джордж Клуни
Амал и Джордж Клуни © Getty images

Съпругата на Джордж Клуни – Амал, за пореден път успя да привлече погледите върху себе си, въпреки че придружи известния си съпруг на премиерата на новия му филм, представен на тазгодишния фестивал в Кан.

© Ройтерс, Амал се опитва да си оправи роклята

Адвокатката мина по червения килим в прекрасна рокля на Atelier Versace coutire, която обаче успя да я поизмъчи, докато се придвижваше до входа на кино салона, в който се прожектира лентата.

© Getty images, Джулия Робърт е боса

Няколко пъти на Амал й се наложи да придърпва роклята си, която й се увиваше около краката и адвокатката рискуваше да се спъне и да падне. Не лека задача се оказа и изкачването по стълбите. За нейно щастие всичко мина без инциденти и не без помощта на съпруга й и на хора от организацията.

© Getty images, Екипът на лентата

Премиерата на на новата лента на Джордж Клуни, която е под режисурата на Джоди Фостър, отново го събра с близката му приятелка и колежка Джулия Робъртс. „Хубавата жена“ също предизвика медийното внимание, тъй като мина боса по червения килим. Нищо чудно това да се превърне в нова мода и все повече актриси да се отказват от неудобните токчета и да тръгнат боси, или само по чорапи на своите премиери.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser