Преминете към основното съдържание

Роко се срещна с Мадона след месеци на раздяла

„Нещата малко по малко се нормализират“, споделя запознат.
Роко е щастлив
Роко е щастлив © Splash

Мадона е твърдо решена да направи и невъзможното, за да се сдобри със сина си Роко и в крайна сметка да го убеди да се върне с нея в Америка. Изглежда първата стъпка към примирението вече е направена, след като папараци заснеха как баща му Гай Ричи го докарва пред лондонския дом на певицата. 

Миналата седмица, след края на световното си турне, Мадона побърза да замине за Англия, за да се види с момчето си след месеци раздяла. И докато само преди няколко седмици подобна среща беше считана за невъзможна, изглежда с днешна дата 15-годишният Роко се е поуспокоил и е премислил, че няма да е лошо да застане очи в очи с известната си майка. 

© Splash, Роко отива в дома на майка си

Тийнейджърът беше заснет в добро настроение, нахлузил шапка с козирка и хванал в ръка любимия си скейтборд. Папараците щракнаха как Роко слиза от джипа на татко си и влиза в сградата, в която живее Мадона. Какво са си казали майка и син не е ясно, но срещата е продължила близо 2 часа, след което момчето отива да кара скейтборд. 

© Splash, Мадона кара колело в Лондон

Малко по-късно през деня, певицата също видимо по-спокойна, се отдаде на спортни занимания и беше щракната да кара колело по улиците на Лондон, в компанията на своите гардове. „Нещата много се подобриха, откакто Мадона дойде в Лондон. Двамата с Роко си поговориха открито преди той да отиде да кара скейтборд. Всички са в пъти по-щастливи, отколкото бяха преди няколко седмици и изглежда нещата малко по малко се нормализират“, споделя пред британските медии запознат. 

Автор: Ирена Късметска

Още по етикети

певица , Мадона , дете
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser