Преминете към основното съдържание

Романтика във Венеция: гаджето на Дева Касел сподели нови снимки на двамата

Дева и Лука са все така влюбени.

Една от основните звезди на шоуто на Dolce & Gabbana, което се проведе преди седмица във Венеция, беше 16-годишната дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел Дева. Изявата на красавицата бе наблюдавана не само от знаменитата й майка, но и от 18-годишния й приятел Лука Саландра. Вчера Лука публикува в своя Instagram няколко нови снимки с любимата си, направени по време на пътуването им в Италия.

На една от тях те позират в хотелска стая, на друга пътуват с колата към афтърпартито след шоуто, а на трета се целуват страстно сред тълпа от гости на партито.

„Моята Девиня”, написа към кадрите Саландра.

Лука Саландра и Дева са заедно повече от година. Връзката им стана известна миналото лято, когато Дева за първи път публикува снимка от ваканцията им в Сен Тропе. Двамата рядко споделят лични моменти с последователите си и избягват да се появяват заедно на публични места. Очевидно е обаче, че любовта им към модата ги сближава: сега и двамата са обещаващи и търсени в моделния бизнес.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser