Преминете към основното съдържание

Романтиката в новата колекция на Валентино

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Седмицата на модата в Милано завърши ефектно и стилно на 27 септември, благодарение на Пиерпаоло Пичоли, който представи новите пролетни предложения на Валентино за 2021 г. Романтизмът е движеща сила на съзнанието му, докато работи по колекцията. Той го нарича радикален. Но какво е да си радикален романтик днес? „За мен това се римува с индивидуалност, със свободата да изразим собствената си идентичност и уникалност“, твърди той. Да бъдеш романтичен означава също да не следваш правилата, да възприемеш идеализма, да бъдеш бунтар - да се бориш за по-добър свят. Вярвайки, че нещата могат да се променят.

„Модата за мен е начин да говоря за ценностите, които имат значение днес. Приемането на различното, толерантността и добротата. Това е светът, който искам да разкажа, чрез работата си като дизайнер, допълни Пичоли.

На подиума се откроиха дългите феерични рокли, а флоралните им мотиви допринесоха още повече за елегантното им излъчване. Понталоните бяха заменени от джинси и така денимът отново се доказа като универсално стайлинг решение, подходящо дори за работните ни срещи. Цветовата палитра е богата и носеща със себе си много положително настроение. Всички дамски визии от ревюто на Валентино ще откриете в галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser