Преминете към основното съдържание

Ромина Тасевска е бременна с трето дете

Двамата с Дарко ще работят за още наследници
Ромина и Дарко с децата си Дария и Давид
Ромина и Дарко с децата си Дария и Давид © Facebook

Ромина Тасевска и съпругът й Дарко ще имат трето дете, сподели красивата носителка на титлата Мис България.

Мъникът ще се появи на бял свят в началото на следващата година, като по всичко личи, че раждането ще бъде в Тайланд, подобно на това на баткото Давид.

„Бебето не беше планувано, но с Дарко наистина сме много щастливи, че ще имаме още едно дете. Все още не знаем пола му, но, честно казано, мисля това да ни остане като изненада до деня на раждането. Вече имаме и момче, и момиче, така че за нас не е важно какво ще е третото ни дете. Единствено искам да е живо и здраво“, споделя Ромина.

„Няма как обаче да не отбележа, че съм спазила семейната традиция да забременявам при всеки нов договор на Дарко“, не пропусна да се пошегува щастливата майка.

И няма как да не й повярваме, след като Дария се появи в Израел, където риташе татко й, а братчето й Давид - в Тайланд. Изглежда, че и третото им дете ще се роди в азиатската държава.

И макар че определено не й лесно с грижите за децата, които до няколко месеца ще станат три, Ромина и Дарко съвсем не са се отказали от идеята за още наследници. Красивата брюнетка обаче е категорична, че следващият мъник ще бъде плануван и то след като другите поотраснат.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser