Преминете към основното съдържание

Роналдо разкри как кралското семейство го е подкрепило след смъртта на детето му

Звездата на Манчестър Юнайтед сподели трогателен спомен.

На 18 април 2022 г. Кристиано Роналдо сподели с феновете си за трагично събитие, случило се в семейството му – едното от двете бебенца почина по време на раждането. Второто дете, момиченце, се роди здраво.

Преди дни в интервю за британския журналист Пиърс Морган за CNN Кристиано неочаквано призна как кралското семейство го е подкрепило след смъртта на новородения му син. Оказа се, че членове на кралското семейство са му изпратили трогателно съболезнователно писмо. „Не очаквах такова внимание. Радвам се, че имам възможността да благодаря на цялата английска общност.”

„Невероятно е. Много уважавам англичаните, защото те бяха изключително мили с мен в този труден период от живота ми.“ Кристиано говори за трагичната смърт на сина си Анхел, отбелязвайки, че това е "вероятно най-лошият момент в живота ми, откакто баща ми почина". „Джио (Джорджина) и аз имахме труден период. Беше много, много трудно да разбера какво се случва с мен в този момент от живота ми.” 37-годишният многодетен баща сподели, че е положил урната с праха на Анхел до тази на баща си, който почина от чернодробна недостатъчност през 2005 г.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser