Преминете към основното съдържание

„Рошавата гарга“ става част от „Мезон Сант-Ерем“

Габриела Колева официално представи новата си модна къща
© Костадин Кръстев-Коко

Нова модна къща отвори врати в София.

Официалното откриване на „Мезон Сант-Ерем“ се състоя на 10 октомври в ателието на модна къща „Рошавата гарга“, чийто нов собственик е г-жа Габриела Колева – създател и стилист на модна къща „Мезон Сант-Ерем“. Тя е основана с визия за изграждане на модна марка за дамски облекла с акцент върху елегантни и чисти силуети, съчетани с рафинирани и структурирани платове, отговарящи на естетическите потребности на модерната делова дама. Вдъхновена от епохата на 18-ти век, в която изтънчеността е била високо ценена и от френския стил като цяло, модна къща „Мезон Сант-Ерем“ ще предлага финес както в линията бизнес облекла, така и при официалните и вечерни тоалети.

© Костадин Кръстев-Коко

По време на пресконференция Габриела Колева обяви, че ще развива „Рошавата гарга“ като част от новата модна къща и ще запази експерименталния и ексцентричен стил, наложен от Албена Александрова. 

Специален гост на пресконференцията беше Шон Кенеди – дългогодишен приятел на г-жа Габриела Колева, който е бил продуцент, режисьор и организатор на много от големите събития на президента Клинтън. Шон Кенеди сподели, че винаги се е възхищавал на стила и поведението на Габриела Колева, която му напомня Джаки Кенеди.

Проф. Любомир Стойков, който беше водещ на пресконференцията, припомни и два основни принципа, свързани със стила на Джаки Кенеди: „Умножаване след изваждане.“ и „Малкото е много.“. Според него, тези принципи напълно кореспондират с финеса и изискания стил, на които ще залага модна къща „Мезон Сант-Ерем“.

© Костадин Кръстев-Коко

По време на официалното откриване бяха представени избрани облекла от премиерната колекция на модна къща „Мезон Сант-Ерем“. Колекцията включва бизнес линия дамски облекла, залагаща на костюми, рокли и палта с изчистени силуети в пастелната цветова гама.

В ателието си на ул. „Аксаков“ 15 в София, модна къща „Мезон Сант-Ерем“ ще предлага на своите клиенти ушиване на тоалети с богат избор на платове и ширити от Франция и Италия, както и със специална селекция на платове „висша мода“ от Париж, Франция. 

 

Модна къща „Мезон Сант-Ерем“

Галерия

Модна къща „Мезон Сант-Ерем“

Фото: © Хайлайф

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser