Преминете към основното съдържание

Роуз Лесли и Кит Харингтън станаха родители за първи път

Още едно звездно бебе!

Актьорите от популярния телевизионен сериал "Игра на тронове", 33-годишната Роуз Лесли и 33-годишният Кийт Харингтън, станаха родители за първи път. Това стана известно след като в мрежата се появиха папарашки снимки, на които двойката се разхожда из Лондон с новородено бебе. Все още няма официално потвърждение от звездите или техни представители.

2020 г. ще бъде запомнена не само с коронавируса, но и с невиждан бейби бум сред известните личности. Много от тях, благодарение на карантината и липсата на социални събития, успяха да запазят бременността в тайна до последно.

Роуз не беше изключение. Предстоящото попълнение в семейството й стана известно през септември след публикуването на фотосесия, на която актрисата вече имаше забележимо заоблен корем.

Връзката на Лесли и Харингтън издържа не един тест. Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала, а за нещо повече между тях се заговори през 2012 година. Отношенията им не бяха идилични и след известно време влюбените се разделиха. Все пак те решиха да дадат втори шанс на връзката си и се появиха публично като двойка през 2016 година, а през юни 2018 г.се ожениха.

Депресията на Кийт и пристрастяването му към алкохола беше тежък период в отношението на актьорите. Роуз подкрепи любимия си, докато той се лекуваше в клиника през май миналата година. Според близки до Харингтън, именно краят на сериала е довел до депресията на актьора. Но сега тъгата по миналото явно вече няма място в живота на двойката - Кийт и Роуз започват нов прекрасен етап от живота си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser