Преминете към основното съдържание

Руската RNB звезда Тимати предизвика смут в българското европредседателство

Антуражът на Тимати ще заема цели два етажа на един от най-престижните хотели в София, където са настанени и участниците в Българското председателство на Съвета на ЕС
© press

Пристигането у нас на най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ, който на 16 февруари ще зарадва родните фенове с уникален лайв в зала „Универсиада“, предизвика известно неудобство за участниците в Българското председателство на Съвета на ЕС. Специално за изпълнителя на „Где ты, где я“ и „Ключи от рая“ и антуража му се налага да бъдат отделени цели два етажа в един от най-престижните хотели в София.

Тимати ще пристигне у нас с частен самолет в компанията на личния му асистент и стилист като се предполага, че ще бъде придружен и от настоящата му приятелка Анастасия Решетова, която е втора подгласничка на Мис Русия 2014.


НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯТ РУСКИ РАПЪР ХВЪРЛИ ОКО НА ИРИНА ШЕЙК


 


РУСКАТА ЗВЕЗДА ТИМАТИ С КОНЦЕРТ В СОФИЯ


Отделно музикантите и техническият екип на рапъра ще кацнат на Летище София с редовен полет от Москва. Руската звезда и екипът ще пристигнат у нас в деня на концерта.

В уникален 90-минутен лайв в зала „Универсиада“ изпълнителят ще представи всичките си най-големи хитове, сред които „Где ты, где я“,Ключи от рая“, „Поколение“ и много други.

Концертът на Тимати е на 16 февруари 2018 г. в зала „Универсиада “ с начало 20:00 часа.

Билети са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лева.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser