Преминете към основното съдържание

С бял панталон пред огледалото!

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Подготвили сме ви 23 тренди визии от подиума, в които централно място заема белият панталон. Ние го свързваме с пролетта, с лятото, с хубавото време и с яркото слънце, което ни зарежда с положителна енергия. Ще ви припомним, че белият цвят действа успокояващо и ни помага да бъдем в хармония със себе си и със заобикалящата ни среда. А в момента имаме нужда точно от това, защото ежедневието ни се промени и сме принудени да прекарваме голяма част от деня вкъщи.

Макар да сме ограничени за любимите ни разходки в парка под блестящото слънце, тези визии ще ни върнат усмивката и ще ни припомнят, че и това ще отмине.

Разгледайте идеите на Altuzarra, Balmain, Boss, Ferragamo, Giorgio Armani, Hermes, Loewe, Isabel Marant, Max Mara, Alexander McQueen, Scervino, Tom Ford и Louis Vuitton. Те ще ви разходят по модния подиум, за да ви вдъхновят. След това ще искате да застанете пред огледалото с любимия панталон в бяло и да пробвате различни комбинации с него.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser