Преминете към основното съдържание

С ДЕЦА НА МОРЕ: Диляна Попова, Люба Пашова и Невена Спасова

Знаем какво е, но все пак сме любопитни да надникнем и в личните албуми на някои от популярните майки, които ние харесваме

От списание ELLE България 

Люба Пашова, тв водеща на „Извън играта“ по БНТ

"КОГАТО МИКИ ИЗПЯ НА ГЪРЦИТЕ „МОЯ СТРАНА, МОЯ БЪЛГАРИЯ“..."

"Имаме си един любим ресторант на Ситония, втория ръкав на Халкидики. Наричаме го „нашия“, защото още преди да се появи Микаела много обичахме да ходим там. Изключителна гледка има към морето. Да не говорим за кухнята. Последното лято там се случи нещо, което никога няма да забравя. Беше обяд. Много топло и почти празно. До една колона имаше висок стол. Както си обядвахме, Мики, която е на пет, изведнъж стана, седна на високия стол и изпя „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров. Онемяхме... Изобщо не подозирах, че тя знае тази песен. Беше изключителен момент, а гърците от съседната маса се скъсаха да ръкопляскат."

 

Диляна Попова, модел и актриса

"МИНАЛОТО ЛЯТО БОРИЛ ЯДЕШЕ КАМЪНИ НА ПЛАЖА"

"Обожавам да ходя на ваканция с Борил. Обичам да гледам как опознава света. Миналото лято ядеше камъни по гръцките плажове. Тази година плануваме по-далечно пътешествие и не знам с какво ще ме изненада. Ходим и на нашето море, но в началото на лятото, когато почти няма хора."

 

Невена Спасова, журналист и съпруга на Свилен Ноев от група „Остава“

"НИКОГА НЕ ЗНАЕШ КАКВО ТЕ ОЧАКВА, НО ПЪК Е НАИСТИНА ЗАБАВНО!"


"Миналото лято бяхме на каравана заедно със семейството на брат ми. Беше много забавно, децата играеха по цял ден. На гости дойде наш приятел с неговите деца. Носеха варена царевица. Децата я изядоха за нула време. След това нападнаха шоколадови бисквити и пица, минаха през съседните каравани и от там хапнаха по нещо, за да продължат с още царевица и желирани бонбони за десерт. Стана време за лягане и... купонът започна! Синът ми заспа бързо. Брат ми приспиваше дъщеря си в караваната, когато в един момент излетя с нея навън. Носеше я към импровизираната тоалетно-баня, но нещата бяха по-сериозни и племенницата ми направи малка пътечка царевички навсякъде! Десет минути по-късно историята се повтори. Уви, това не беше краят. Когато се прибрахме в караваната, силна миризма ме отведе до леглото на сина ми. Започвам да го будя, а той в просъница промълвява: „Мамо, извинявай, че не ти казах, ама много ми се спи. Обичам те!“ Ето това е с деца на море – никога не знаеш какво те очаква, но пък е забавно!"

По материала работи Мария Георгиева

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser