Преминете към основното съдържание

С чия рокля беше Джил Байдън по време на изборната победа на съпруга си?

И кой ще облича новата първа дама на САЩ?

В продължение на няколко дни целият свят следи резултата от изборите в САЩ. В крайна сметка Джоузеф Байдън беше избран за 46-и президент. Съпругата му беше до него през цялото това време. В решителния ден на обявяването на резултатите крехката блондинка носеше черна рокля, бродирана с ярки цветове. Чие творение е тази рокля?

Изборът на новата първа дама на САЩ падна върху любимата марка на кралски особи - Оскар де ла Рента, а именно черна рокля на цветя с асиметрична пола. Тоалетът на новата хазяйка на Белия дом се допълваше дом червени обувки на Jimmy Choo, украсени с елегантни панделки с кристали (Джил е известна с любовта си към ярките обувки и аксесоарите).

Няма нищо изненадващо в избора на дизайнер на г-жа Байдън. Най-елегантната първа дама, Мелания Тръмп, дължи своя стил именно на дизайнера на тази марка. Мелания е обличана от Пиер Ерве, който в миналото е работил с Оскар де ла Рента и също така е работил като креативен директор Vera Wang и Carolina Herrera. Именно Херве създаде роклята в цвят слонова кост, с която Мелания беше на тържеството при инаугурацията на Доналд Тръмп. Хилари Клинтън също беше клиент на Оскар де ла Рента.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser