Преминете към основното съдържание

С какво да носим любимите ни червени обувки

Те са като афродизиак за всеки мъж, но все пак трябва да внимавате с какви дрехи бихте ги комбинирали
© IMaxTree

Ах, тези червени обувки!

Подсъзнателно будят желанието за страст, секс и изкушение и въздействат като афродизиак на мъжете. За това всяка жена, която държи на стила си със сигурност притежава поне един чифт огнени обувки. 

Но трябва да внимавате много с тях.

Понякога привидно лесните неща се оказват трудни са съчетание, а комбинациите, които правите с дрехите си трябва да бъдат естетически издържани и същевременно с това в крак с последните модни тенденции. Границата е тънка, за това ние сме ви подготвили няколко съчетания, които ще ви помогнат да направите най-добрия стайлинг с любимите ви фатални червени обувки: 

Total white

Бялата рокля, или панталон с бял топ е винаги добра идея за комбиниране с червени обувки. По този начин можете да акцентирате върху красотата на краката с червени обувки. Така ще изглеждате добре и ще добавите задължителния моден детайл, върху който да се фокусират околните.

Total Red

Комбинацията от черен панталон или дънки с червен потник е перфектно завършена с червени обувки. Това е вариант, който можете да следвате, без значение дали моделът е на висок ток или равни подметки. Трябва да имате предвид, че можете да експериментирате с материите – тюлената риза и нейните прозрачни елементи са страхотен вечерен вариант.

Denim 

Класическата комбинация между дънки в тъмната гама на синьо и бяла риза или тениска е добра основа за червените обувки. Не е задължително да носите и червена чанта – по този начин яркият нюанс ще изпъкне още повече.

Разгледайте галерията ни от снимки, в която ще откриете изобилие от предложения и варианти на това как да носите червени обувки и да изглеждате стилно и секси:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser