Преминете към основното съдържание

С какво да носим роклите през есента

Предлагаме ви пет различни варианта, с които ще изглеждате тренди през новия сезон
© IMaxTree

Роклята на пръв поглед изглежда лесна за стайлинг. Но за WOW-ефект, трябва малко повече фантазия и смелост. Ние имаме 5 любими комбинации, които правят роклята през есента наистина тренди:

Saint Laurent FW17/18

С високи ботуши. Един от топ трендовете за този сезон! Високите ботуши и чизмите са предпочитани от дамите, а лесно се съчетават с по-плътни рокли. Внимавайте за дължината. Препоръчително е да облечете по-къса рокля, за да може високият ботуш да довърши стайлинга ви и да покаже изцяло красотата си. 

С кецове. Много рационален и все по-обичан вариант да носите любимите си рокли. Освен комфорт, кецовете дават лека небрежност и невинност на цялостната ви визия.

Emporio Armani FW17/18

Със сако. Тази комбинация ви носи по-делово излъчване. Не е задължително роклята да е акцент в облеклото. Дайте тази чест на сакото и оставете то да насочи вниманието към вас.

Bottega Veneta FW17/18

С колан за талията. Страхотен начин да подчератете женствените форми на тялото. Тук имате и свобода при избора на модел рокля. Може да облечете както рокля по тялото, така и рокля с отворено деколте и разкрояваща се надолу.

Missoni FW17/18

С шал-яка. Един страхотен начин да внесете класа и елегантност на вашия тоалет. Освен че шаловете биха ви предпазили от студените дни, те са подходящи за допълнение към роклята особено, ако искате да привлечете всички погледи върху вас.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser