Преминете към основното съдържание

С какво ни впечатлиха визиите на Hermes от колекция пролет-лято 2021? (видео)

Според Наджеж Ванхи-Цибулски пандемията от коронавирус е създала траен стил на обличане

© IMaxTree

Модното шоу на дизайнерката Наджеж Ванхи-Цибулски се състоя в Парижкия тенис клуб. Според нея, пандемията е затвърдила ценностите ни, накарала ни е да бъдем по-отговорни и е изградила траен стил на обличане. "Но, разбира се, все още искам да създавам мода за жената Hermеs", допълни още тя. Колекцията й пролет-лято 2021 изпъкна с много елегантност, а комбинациите между дрехи и аксесоари ни впечатлиха. Със сигурност ще откраднем някоя идея за ежедневния ни стайлинг през новата година.

Визиите са подходящи дори и за времето, което прекарваме в офиса, за официални и за не толкова официални срещи. Преобладаващи цветове са бежовият, който отново доказа, че не е скучен и лишен от емоция, червеният - символ на страстния и изразен характер, и класическото черно, изразяващо увереност. Hermes ни показа и че кожените дрехи, под всякаква форма, са едни от най-стилните модни находки, особено якетата. Битката им с денима е вечна, а победителят никога не е ясен.

Видео: IMaxTree

Още по етикети

пролет-лято 2020 , Hermes
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser