Преминете към основното съдържание

С какво Richard Quinn покри лицата на моделите в Лондон?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Какво ни изненада най-много през втория ден от Лондонската седмица на модата? Някои от лицата на моделите на ревюто на Richard Quinn бяха покрити с флорални принтове, камъни и мъниста. Видяхме дори и бодливи шипове! Това не е за пръв път, в който младият британски талант прави реверанс към работата на Джон Галиано в Maison Margiela.

Той изненада и с представянето на смелите си мъжки визии. Те водеха до творения, нарушаващи правилата с флорални мотиви и копринени ризи с дълги ръкави. Дизайнерът отиде още по-далеч, като представи костюм, покрит напълно с блещукащи мъниста.

Видяхме и флорали, които доказват, че и през студения сезон ще ги носим дори върху шалове за глава, ръкавици и чорапогащници. Цветните роклите тип "балон" отново се завръщат, но този път по-обемни и по-внушителни.

Черните латексови чорапогащници също ни изненадаха. С какво Richard Quinn ги комбинира може да видите в галерията ни, но не само това, а и всички визии от ревюто му в Лондон.

Още по етикети

дефилета , Richard Quinn
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser