Преминете към основното съдържание

С кои спортове жените най-бързо свалят килограми?

Питаме един от любимите ни спортисти – Мартин Гаджев
© iStock

„Моите трикове са прости – яж, моли се и спортувай!“, казва Мартин Гаджев, един от любимите ни спортисти, към когото се обърнахме за спешна помощ, за да влезем бързо във форма.

Мартин е трикратен републикански шампион по кикбокс, бил е национален състезател на световни състезания, а днес е собственик на фитнес център FiT CiTY и международен презентър по KombatXtreme „LRF – фитнес Австралия”. Основател и директор е на първата българска академия по фитнес и спорт (BFS ACADEMY), организатор на най-големия международен фитнес фестивал у нас и на Балканите – We Love Aerobics. И често е главно действащо лице (или по-точно тяло) в събитията на adidas в България.

© Личен архив, Мартин Гаджев

Специално за ELLE той беше така любезен, за да даде насоки какво и как да тренират жените за най-добри резултати:

Ако говорим за спортове, които определено биха подобрили физическите ви възможности и оформили едно завидно красиво тяло, ви препоръчвам лека атлетика, кикбокс или художествена гимнастика.

Ако пък не ви се занимава с професионален спорт, но искате да постигнете добри резултати, пробвайте тренировките по Body Pump или кръговите (функционални) тренировки – те обхващат мускулите на цялото тяло и успехът е гарантиран.“

В новия брой на сп. ELLE ви очаква всичко, което ви е нужно, за да влезете бързо във форма!

Кои триковете на Марти за релефно тяло, кои са упражненията в залата, които помагат на мъжете, но са вредни за жените, а също и тези, с които се постигат най-добри резултати в зоните, където жените качват най-бързо и свалят най-бавно – талия и ханш? Отговори на тези въпроси ви очакват в новия брой на сп. ELLE, от 20 април на пазара!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser