Преминете към основното съдържание

С любов към барби визията: 20 розови стайлинг идеи от Копенхаген и Ню Йорк

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес се обръщаме към тези от вас, които са влюбени в барби визията. А ако още не сте, сигурни сме, че след като разгледате галерията ни, ще се влюбите. Подготвили сме ви 20 бонбонени стайлинг идеи в розово, взети директно от улиците на Копенхаген и Ню Йорк, малко преди епидемията от коронавирус да прекрати модните събития.

Но докато започнат отново, може да се разходите заедно с нас и със street style момичетата, за да черпим заедно вдъхновение, което да използваме за нови стайлинг идеи след карантината.

Какво по-пролетно от феерична рокля в розово. Розовият цвят е един от най-нежните и най-женствени цветове, олицетворяващ женската природа и красота. Той е символ на грижовност и чиста любов, действа успокояващо и ни помага да се отървем от напрежението и да бъдем в хармония със себе си и с околния свят.

Друг любим пролетен аутфит е комбинацията между бял панталон, акцентиран от колан със зебра принт, нежна риза в розов цвят и чанта и обувки в сребристо. Елегантно стайлинг решение, което може да изберем за всякакъв повод. Подходящото е както за свободното ни време, което прекарваме с приятели, така и за работните ни срещи.

В галерията ни ще намерите още много розови идеи, които ще ви накарат да се усмихнете, да отворите гардероба и да пробвате нови фешън съчетания, докато все още си стоите вкъщи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser