Преминете към основното съдържание

С любов към денима: 25 елегантни визии, които искате да имате

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

И тази пролет имаме възможността да покажем любовта си към денима, защото остава все така актуален и се нарежда на едно от челните места в списъка ни с топ тенденции.

В галерията ни ще намерите 25 елегантни визии на Adeam, Celine, Givenchy, Balmain и Stella McCartney, взети директно от модния подиум. Вдъхновете се от идеите им и заложете на класическия деним, който винаги е бил символ на добър стил.

Дънковите дрехи са решението за нашия ежедневен стайлинг и определено са сред най-желаните модни находки. Подходящи са за времето, което прекарваме вкъщи на дивана, с чаща чай и любима книга, но нека не забравяме, че след домашната ни ваканция се връщаме на работа, извън уюта на дома. Разнообразните комбинации, които може да сътворим с денима, ще впечатлят и колегите ни в офиса. Какво ще кажете за съчетание между дънки, риза, сако и обувки на висок ток или дънкова пола, комбинирана с бял топ? Вариантите са много, а изборът е изцяло ваш.

Разгледайте галерията ни, отворете гардероба и си направете домашно модно ревю.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser