Преминете към основното съдържание

С любов към гащеризоните: 23 модела, които ще носим след карантината

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В галерията ни ще видите 23 модела гащеризони от пролетно-летните колекции на Balmain, Chanel, Salvatore Ferragamo, Alberta Ferretti и Maison Margiela. Тези модни находки са много актуални за сезона и ако все още не сте се сдобили с поне една такава, това ще бъде задачата ви, след като магазините отворят. Но дотогава, разровете се в гардероба, ако не откриете нито един гащеризон във вашата лична пролетна колекция, нашите предложения ще ви потопят в една истинска модна обиколка, макар и само онлайн.

Ще си припомним някои от тенденциите, които вече сме ви споменали, а именно: карето, което доказа, че класиката винаги е на мода; ярките цветове, с които ни забелязват отдалеч; черно-белите комбинации, убеждаващи ни в твърдението, че два цвята са ни напълно достатъчни; V-образните деколтета, показващи нежност и финес.

Разгледайте идеите на дизайнерите, защото те ще ви изпратят право на модния подиум. Докоснете се до елегантността на тоалетите и смело черпете вдъхновение от тях. Все пак трябва да изглеждаме добре и в zoom, нали?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser