Преминете към основното съдържание

С любов към морето: 53 стайлинг идеи в синьо

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес ще ви изпратим на морско приключение, за да си върнем спомените от лятото. Синият цвят, символ на свобода и хармония, завладя модния подиум и ни накара да се замислим колко много ни липсва морето сега. Но летните месеци наближават и нямаме търпение да се потопим в нови преживявания на плажа, да плуваме в морето, да се радваме на хубавото време и да постигнем така желания шоколадов тен.

Дотогава се насладете на сините тоалети на Balmain, Boss, Celine, Dolce&Gabbana, Emporio Armani, Giorgio Armani, Herrera, Jacobs, Kane, McCartney, Missoni и Philosophy, които асоциирахме точно с тези летни спомени.

Докато говорим за синия цвят, трябва задължително да споменем и класическия му представител, а именно денима. Дънковите дрехи са класика, която запазва актуалността си, независимо от сезоните и новите тенденции. Те са топ тренд в много от колекциите на дизайнерите. Освен тях в галерията ни ще видите и любимите ни райета, представени по много елегантен начин. Включили сме и официалните костюми, които ще носим, след като се върнем в офиса, и няколко морскосини рокли, за специални поводи.

Флоралите в някои от визиите допринесоха за слънчевото излъчване на тоалетите. Те са сред най-подходящите мотиви, когато говорим за впечатляващ пролетен стайлинг.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser