Преминете към основното съдържание

С тяло като на Victoria's Secret модел

Алесандра Амброзио, водена от Трейси Андерсън, показа как тренира за фигурата си преди шоуто

На 20 ноември в Шанхай ще проведе ежегодното шоу на Vicotria's Secret, а на подиума ще се качат "ангелите" на бранда, включително и Алесандра Амброзио. 36-годишният бразилски супермодел, подобно на колегите си, се подготвя активно за шоуто няколко месеца.

Вчера Victoria's Secret показаха как се провежда една "ангелска" тренировка. Алесандра под зоркото око на звездния треньор Трейси Андерсън (треньор на Мадона, Гуинет Полтроу, Шакира, Дженифър Лопес, Ким Кардашян)  - демонстрира техники на изпълнение на няколко ефективни упражнения.

ELLE разказва по-подробно за половинчасовите тренировките на модела. 

ЗАГРЯВКА

Преди тренировъчната сесия е необходимо тялото да се разтегне много добре, за да се подготви за последващото натоварване. Трейси съветва да се започне с подгряването на раменните стави чрез повдигане на лявата и дясната ръка последователно и след това и двете. След това можете да включите и бедрата си, като им повдигате малко нагоре, когато размахвате ръцете си. Следват наклони настрани, движенията на бедрата са напред, назад и в кръг. Според Трейси Андерсън, разтягането е важна част от тренировките, така че обръщайте внимание на цялото тяло. Загряването отнема около 10 минути, а много от движения приличат на танц, така че тази част може да бъде изпълнена с музика.

РЪЦЕ И КРАКА

За да работите върхи мускулите на ръцете, ще ви трябват две гири. Ако имате нямате подходящо оборудване вкъщи, Трейси съветва да вземете в ръце си бутилки с вода. За упражненията за крака Трейси и Алесандра правят с тежести, за по-добра ефективност. Този комплекс за крака не е подходящ за начинаещи, спонемава Трейси няколко пъти във видеото.

Можете да повтаряте тренировката заедно с Алесандра и Трейси: 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser