Преминете към основното съдържание

САФАРИ СТИЛ: Обличаме се в бежово

Галерия

Това лято цветовете на пустинята ни изпращат на вълнуващо сафари приключение. Дрескодът е ясен – бежово, във всичките му нюанси. Най-вероятно вече сте се убедили сами, че тоалетът в бежов цвят не е скучен, а обратното твърдение е отдавна забравен мит. Ако все пак се колебаете, разгледайте галерията ни, визиите на: Balmain, Burberry, Christian Dior, Ferretti, Franchi, Jacquemus, Lanvin, Max Mara и Miu Miu, ще ви насочат в правилната посока.

Знаете ли, че според психологията на цветовете, бежовото ни помага да бъдем в хармония както със себе си, така и със света около нас? Дори и да се съмнявате в това твърдение, нищо не пречи да опитате, ако не се почувствате по-уравновесени, ще сте облечени с един от най-актуалните цветове за лято 2022.

Какво още е характерно за сафари стила, освен цветовата палитра в тоновете на пустинята? Макси джобовете, разбира се. Това ни подсети и за карго панталоните. Ако все още не ги откривате в личната си лятна колекция, не се бавете повече, сдобиите се поне с един такъв модел. Може да ги комбинирате с бяла риза. Защо не прибавите и шапка като на Индиана Джоунс? Ако не може да си представите какво точно имаме предвид, Elisabetta Franchi ще ви покаже.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser