Преминете към основното съдържание

Saint Laurent в Париж: когато латексът изглежда скъпо и елегантно

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Сгушено на крачки от Айфеловата кула, облечено в светлина, ревюто на Yves Saint Laurent символизира безусловната женственост и увереност. Латексовите модели (клинове, поли, рокли, блузи и ботуши) се откроиха с екстравагантното си излъчване, докато блестяха на фона на светлинните ефекти. Колекцията есен-зима 2020/2021 демонстрира елегантността на парижката буржоазия на новото време.

В същия дух от 90-те години забелязахме и големи обеци, украсени с кристал по средата. Антъни Вакарело искаше да подчертае веригата във всичките ѝ форми при колиетата.

Освен бижутата, вниманието ни привлякоха и елегантните фишута. Те присъстваха в много от визиите, представени от Вакарело. И следващата година пухкавите палта ще бъдат тук, защото не можем да се откажем от топлата им прегръдка.

Какво ще кажете за прозрачните материи, прекалено провокативни ли са или не? За да откриете отговора, разгледайте галерията, в която сме събрали всички визии от ревюто на Yves Saint Laurent в Париж.

Още по етикети

ревю , дефилета , Saint Laurent
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser