Преминете към основното съдържание

Сакото се превръща в най-добрия ни приятел през прохладните пролетни вечери

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

През деня вече все по-рядко взимаме връхна дреха със себе си, температурите се покачват, а слънцето грее все по-силно. Зарежда ни с повече положителна енергия и ни кара да се усмихваме по-често. Но вечерта ни лишава от топлата си прегръдка и тогава сакото се превръща в най-добрия ни приятел. Пролетните нощи са прохладни и имаме нужда от него. Вече е една от любимите ни модни находки, след като видяхме идеите на Burberry, Chanel, Dior, Dolce&Gabbana, Etro, Fendi и Ferretti.

Сигурни сме, че след като разгледате галерията ни, ще се впечатлите и вие и ще се вдъхновите да пробвате различни комбинации. С какво може да съчетаем сакото си? С всичко! Като започнем от класическите дънки, актуалните за сезона широки панталони и стигнем до фееричните поли и рокли, но нека не забравяме и късите панталони, които ни гарантират секси излъчване.

Застанете пред огледалото, но преди това извадете най-пролетното си сако от гардероба, ако е в ярък цвят или е с флорални мотиви, още по-добре. Експериментирайте с комбинации между дрехи и аксесоари, но не забравяйте най-важното – усмивката!

Още по етикети

сако , пролет-лято 2020
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser