Преминете към основното съдържание

Сандалите, в които сме влюбени: Най-красивите модели от пролетните колекции

Галерия

В галерията ни сме ви приготвили най-красивите сандали от пролетните колекции на Givenchy, Isabel Marant, Lanvin, Murad, Scervino, Valli, Vauthier и Versace.

В края на април повече от всякога мечтаем за слънчевото време, за дългите дни и за топлите вечери. Ако се чудите на кои цветове да заложите, едва ли ще има грешен избор. В новите колекции видяхме пъстра палитра, която ни зареди с много настроение. Блестящите камъни и връзките затвърдиха тренда, който добре помним от миналата година, така че ако вече сте се сдобили с такива сандали, ви предизвикваме да ги извадите от шкафа. Надяваме се така да предизвикаме високите температури и да можем да ги обуем по-скоро. Но до тогава нищо не ни пречи да им се порадваме и вкъщи. Застанете пред огледалото и си организирайте домашно модно ревю с тях и с любимите си модни придобивки за пролетта.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser