Преминете към основното съдържание

Сандра Бълок спира да се снима във филми

Каква е причината за това решение?

В интервю за „Entertainment Tonight” Сандра Бълок заяви, че иска да си вземе почивка и известно време няма да се снима. Актрисата не уточни колко дълго ще продължи това, но сподели, че в момента иска да бъде там където „се чувствам най-щастлива” – а именно у дома при децата й Луис и Лайла. Бълок каза, че се отнася изключително сериозно към работата си и, когато снима, е 100 процента отдадена, но от това страдат любимите й хора. Затова сега тя иска да е 24/7 с децата си.

В друго интервю Санда заяви, че не знае колко дълго ще продължи тази пауза и вероятно след известно време ще се изявява отново като продуцент, но не преди децата й (които са родени през 2010 и 2012 година) да навършат 16-17 години.

Тази година предстоят премиерите на два филма с нейно участие, които, както изглежда, ще са последните за дълъг период от време.

Още по етикети

Сандра Бълок , филм
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser