Преминете към основното съдържание

Сандра Бълок е щастливо влюбена в новия си мъж

Актрисата излиза със секси фотограф
Сандра и Браян
Сандра и Браян

След като Сандра Бълок се появи с новия си приятел - бившият модел и настоящ фотограф Браян Рандал, на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру, запознати разкриха подробности за новата двойка пред американско списание.

Оказа се, че анонимните източници са били гости в ресторант, където влюбените са били на вечеря.

„Докато хапваха, Браян през цялото време се стараеше да бъде близо до Сандра. Той не спираше да гали ръката й, да я целува леко по рамото, като в един момент се приближи до нея, за да погледне нещо в телефона й“, разказал свидетел.

Според медиите отвъд Океана Сандра и Браян са заедно от няколко месеца, но държат връзката си извън публичното пространство. Откакто обаче двамата се появили на сватбата на Дженифър и Джъстин, и актрисата го запознала с всичките си приятели, станало ясно, че връзката им е доста сериозна.

Присъстващи споделили, че Сандра била изключително щастлива с Браян. "Той е невероятен мъж и страшно красив", обяснява дружка на Бълок.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser