Преминете към основното съдържание

Сандра Бълок дискутира темата за расизма с 5-годишния си син

Актрисата сама отглежда осиновения си син
Сандра Бълок с Луис
Сандра Бълок с Луис © Splash

Сандра Бълок и синът й Луис често дискутират темата за расизма, макар момченцето да е едва на 5-годишна възраст. Актрисата призна, че по този начин иска да го подготви за една евентуална среща с лица, които не приемат хора с различен цвят на кожата.

"Това е разговор, който често водим. Луис напълно разбира, какво му казвам", разкри в интервю 51-годишната звезда. "И преди съм го казвала - не мога да го залъгвам. Искам той да е наясно с истината, но и да знае, че има добро в света. Разбира се, това са много тежки разговори."

"Това не е тема, която родител иска да дискутира с детето си. Да му кажеш: "Ще бъдеш съден не по характера ти, а по цвета на кожата", допълва още носителката на Оскар. "Но расизмът съществува и за да го предпазя, искам той да е наясно с това. Как ще го приеме е негово решение, но аз искам да съм спокойна, че като негова майка съм дала най-доброто от себе си да го науча както за хубавите неща, които го очакват в света, така и за лошите."

Луис е роден в Ню Орлеанс през 2010 г. Актрисата го отглежда като самотен родител, след като се раздели с тогавашния си съпруг Джеси Джеймс.

Автор: Ирена Късметска
 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser