Преминете към основното съдържание

Сандра Бълок и Брайън Рандал са неразделни

Двойката се появи на летището в Лос Анджелис
Сандра и Брайън
Сандра и Брайън © Splash

Досега Сандра Бълок никъде не е коментирала новия мъж в живота си, но и не крие факта, че е изключително щастлива с фотографа Брайън Рандал. Освен че са изключително щастливи и дори вече живеят заедно, влюбените буквално са неразделни.

Откакто връзката им беше публично разкрита, Сандра и Брайън са постоянно заедно. И ако преди време актрисата обичаше да се разхожда сама с децата си, то днес компания на тримата неизменно прави и фотографът.

Разбира се, двойката намира време да се отдаде и на романтични преживявания. Именно на едно такова те се отдадоха през уикенда. Рандал и Бълок бяха заснети на летището в Остин при прибирането им от любовната им ваканция в тексаския град.

"Двамата обожават да си правят подобни кратки ваканции. И Сандра, и Брайън имаха няколко свободни дни, които решиха да прекарат в Остин. И много им хареса", споделя приятел на актрисата.

© Splash, Сандра и Брайън

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser