Преминете към основното съдържание

Сандра Бълок похвали гаджето си: Много е търпелив

Фотографът стои зад кадрите на актрисата и двете й деца
Сандра Бълок и Брайън Рандал
Сандра Бълок и Брайън Рандал © xposure

Оказа се, че новото гадже на Сандра Бълок - Брайън Рандал, играе важна роля не само в живота на актрисата, но е и "виновникът" за първите публични кадри на 3-годишната й дъщеричка Лайла, която тя призна, че наскоро е осиновила.

В интервюто си за американското списание, в което бяха поместени първите снимки на новото попълнение в семейството на холивудската звезда, тя споделя, че фотографът се е справил прекрасно със задачата си.

"Фотографът беше много търпелив", казва Сандра, без обаче да споменава кой е той. "Да накараш две деца и един възрастен, които не обичат да се снимат, да позират мирно за снимка, беше невъзможно. Включи към това фактът, че те не бива да си показват изцяло лицата, а на снимката мама да не изглежда уморена, също беше почти невъзможно."

От фотокредита в списанието става ясно и че именно любимият й е реализирал сесията. Въпреки че не говори открито за връзката си с Брайън, тя все пак открехва леко вратата на отношенията им.

"Виждам се във връзка, в която има отдаденост, много любов и смях, а "създаването на спомени" е на първо място в списъка с планове", обяснява Бълок. По думите й мъжът, който ще бъде в живота й, трябва да е "наистина невероятен" и "смел". Актрисата е категорична, че в момента децата й са й приоритет.

Що се отнася до втори брак, след развода й с бившата й половинка Джеси Джеймс, Сандра обяснява, че няма намерение в бъдеще да минава отново под венчилото.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser