Преминете към основното съдържание

Сандра Бълок осинови второ дете, стана майка на момиченце

Актрисата заживя с новия си любим
Сандра Бълок със сина си Луи
Сандра Бълок със сина си Луи © Splash

Сандра Бълок е горда майка на второ дете, като синът й Луи вече се радва на сестричка, разкриха американските медии. Макар че новината все още не е официално потвърдена от говорителя на звездата, приятелите й споделиха, че тя не може да си намери място от щастие.

Сандра става майка за втори път пет години след като осинови сина си Луи. Тя никога не е крила, че мечтае за още деца и вече е факт най-новият член на семейството й.

Преди няколко седмици колежката на Сандра - Чарлийз Терон, също стана майка на второ осиновено дете. И тя като Бълок реши, че след като има момченце, е редно да вземе в дома си и едно момиченце. Така тя се сдоби с дъщеричката си Август. Изглежда всичко в личния живот на Сандра Бълок се нареждат след ужасяващия скандал, в който се забърка, покрай многобройните изневери на бившия си съпруг Джеси.

От скоро Сандра се среща с красавеца Браян Рандал, който е бивш модел и настоящ фотограф. Последните писания отвъд Океана носят, че той вече се е нанесъл в дома на Бълок, с което двамата показват, че отношенията им са повече от сериозни. Браян вече се познава и с повечето приятели на актрисата, така че нищо чудно скоро двамата официално да се появят като двойка на червения килим.

Сандра прегръща гаджето си

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser