Преминете към основното съдържание

Сандвич с майонеза преди сън? Наистина ли, Криси Тейгън?

Супермоделът споделя за нощната си рутина
© crissyteigen

Секси модел, майка на две деца и съпругата на носителя на Оскар Джон Леджънд не се страхува от самата себе си! 

Tя не се и опитва да разкрасява реалността с помощта на социалните мрежи - на нейните снимки в Инстаграм можете да видите стрии след раждането на деца, допълнителни килограми и селфита без грим.

Преди дни в тъуър Криси сподели, за нейното "престъпно удоволствие". Едно откровено признание, което едва ли може да се чуе от някой модел - тя не може да заспи без сандвич.

"Може да е с шунка и сирене - мек сандвич с майонеза", сподели тя със своите последователи. "Майонезата е от решаващо значение, от двете страни на хляба, само за да съберe всичкo заедно."

Но най-личният детайл и потвърждението, че талантливият музикант Джон Леджънд е и фантастичен съпруг е фактът, че всяка вечер той ѝ приготвя забранения сандвич. Внимателно разрязва на половина и го оставя на нощното шкафче, за да угоди на любимата си.

"Той разрязва сандвича диагонално и го поставя до леглото - добавя Тейгън. "Ям половината преди да заспя, и след това се събуждам около три и изяждам втората половина." Използвайки тази възможност, моделът изяснява: „Не, не съм бременна с трето дете.“

Криси може да е фен на майонезата, но ние ви препоръчваме здравословни сандвичи, които могат да ви доставят необходимите за деня хранителни вещества. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser