Преминете към основното съдържание

Сара Джесика Паркър отново облече култовата булчинска рокля на Кари Брадшоу

Една от най-емблематичните булчински рокли в историята на киното се завръща на екран. Защо?

Когато се спомене"Сексът и градът", безспорно едно от първите неща, за които си спомняме, е абсолютно фантастичната булчинска рокля на героинята Кари Брадшоу от колекцията на Вивиан Уестууд. Култова както за сериала, така и за цялата модна индустрия.

Феновете на проекта помнят плановете на героинята да се омъжи за любимия си мистър Биг в обществената библиотека в Ню Йорк... Уви, младоженецът се разсърди и остави младоженката да стои с разбито сърце пред олтара, облечена в същата тази рокля ... Но изглежда, че и Кари, и роклята има нов шанс.

Каква изненада! Прочутата рокля от тафта ще се появи във втория сезон на „И просто така“, сериалът-продължение на оригинала. Агенциите разпространиха вдъхновяващи кадри от снимачната площадка на Сара Джесика Паркър, слизаща по стълбите на известния си апартамент в Гринуич. Този път, в допълнение към тюркоазената шапчица с птица, към роклята са добавени разкошна пелерина и ръкавици в същия цвят.

Сега всички фенове се чудят: защо сценаристите трябваше да извадят роклята от архивите? Какво би могло да накара Кари отново да облече роклята, която й донесе толкова много разочарование?

Дизайнерите на костюмите Моли Роджърс и Дани Сантяго споменаха преди година, че Брадшоу ще се появи отново в тоалети от „Сексът и градът“, за да се насочи фокуса към устойчивостта и осъзнаването в избора на дрехи, които бяха много по-малко важни, когато оригиналното шоу се излъчваше през 90-те и 2000-те години.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser