Преминете към основното съдържание

Сара Джесика Паркър в 30 визии

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Сара Джесика Паркър е страстна почитателка на модата не само в любимия ни сериал, но и в личния си живот. Роклите и високите токчета са нейна запазена марка, както на екрана, така и извън снимачната площадка. В галерията ни сме ви подготвили 30 от най-запомнящите й тоалети.

Няколко дни след премиерата на продължението на "Сексът и градът", сме все още развълнувани от възможността да изживеем приключенията на Кари и нейните приятелки, заедно с тях, докато си седим удобно вкъщи. След първите два епизода на "Просто ей така..." с нетърпение очакваме и следващите осем. В новия сериал участват три от актрисите – Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Отсъства четвъртата героиня – Ким Катрал, която е отказала участие в продукцията, но дали ще бъде компенсирано успешно нейното отсъствие, е все още рано да кажем.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser