Преминете към основното съдържание

Сатурн бди над Козирога и Водолея през събота

Време е да обсъдим глобалните планове за живота през уикенда

Подгответе програмата - Сатурн внимателно „записва” всичко, за да ви помогне да постигнете целите си, без значение колко далечни изглеждат те в началото.

Но преди да поставите нова точка в списъка си със задачи, внимателно анализирайте собствената си личност и живота си. Едва след това - планирайте програмата.

Сатурн е пряк регент на Козирога и благоприятства Водолея. Събота е денят, в който тези зодии трябва да анализират направеното през седмицата и да открият къде и защо са допуснали грешки и какво трябва да се направи, за да ги поправят.

Също така, ако разбирате, че сте извършили някаква несправедливост, събота е денят, в който да поискате прошка. Или поискайте извинение, ако се чувсъвате обидени от някого. 

Имайте едно наум - Сатурн може да стане много песимистичен и суров. За това, не обвинявайте околните за странните си настроения. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser