Преминете към основното съдържание

Savex4Fashion 2021 в подкрепа на българската мода

За втори път Savex организира конкурс за български модни брандове - Savex4Fashion 2021 г. За първи път компанията подаде ръка на българската мода през 2019 г., когато първото издание на Savex4Fashion пожъна голям успех. Днес Savex отново застава зад родната мода.

Всеки, който се е захванал с бизнес някога, знае колко е важно да получи подкрепа и възможност да представи своя потенциал пред по-широка аудитория. Модният бизнес не е изключение. А у нас той е изправен пред редица предизвикателства, които често отказват родните дизайнери от мечтите им. Но въпреки трудностите и конкуренцията с големи световни брандове, има български дизайнери, които успяват - създават добри брандове, които имат своите почитатели.

За втора поредна година Savex подава ръка на българската мода чрез конкурса Savex4Fashion 2021, чиято цел е да се популяризират български модни брандове. А мисията на Savex чрез този конкурс е да окаже подкрепа за български дизайнери и компании на родния пазар, които успешно се развиват в модната индустрия. От компанията отново демонстрират колко е важна грижата един към друг в днешно време.

Конкурсът се провежда изцяло онлайн, а гласуването продължава до 29.11.2021г.

В конкурса участват едни от най-креативните български марки за облекло.

Гласуването за любимия моден бранд на 2021 година ще протича в три етапа.

След първото гласуване напред в конкурса продължават 10 модни марки. Ето кои са те:

À LA MARIE BOUDOIR

ANDYVIL

DENINA MÁRTIN

DIZI

NIXA

PARAMIDONNA

VERNE

VERYCHI

VINTAGE SUMMER

ZOË

На втория етап от тези 10 марки ще бъдат избрани 5-те най-харесвани български бранда.

В последния етап ще се изберат тримата финалисти, които не само ще се „изкачат“ на стълбичката на победителите, но и ще се окичат с най-важната корона – любовта на публиката. Брандът, събрал най-много гласове в онлайн конкурса, ще получи титлата „Най-любимият български моден бранд в Savex4Fashion 2021“.

Можете да разгледате брандовете, които продължават във втори кръг, на https://savex4fashion.bg/brand-choose-2021/ .

Наградата за големия победител е участие в предаване в национална телевизия, където от бранда ще имат възможност да споделят повече за себе си и своите модни виждания.

Жури на конкурса е публиката и именно хората ще определят кой ще е големият победител. Самото гласуване е изключително улеснено – достатъчно е само да се посети специално създадения за конкурса сайт - http://savex4fashion.bg/ и да се гласува чрез имейл.

На всеки етап от конкурса, всеки, гласувал с валиден адрес на електронна поща, участва в томбола за една от наградите, осигурени от модните брандове, които не са продължили в следващия етап.

Още по етикети

Savex , Savex4Fashion 2021 , мода
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser