Преминете към основното съдържание

„Сблъсках се с огромна буря от омраза“: неочакваното разкритие на принцеса София

Принцесата открито критикува Меган Маркъл

Подобно на Меган Маркъл, шведската принцеса София стана известна в Скандинавия чрез телевизионен проект. И едва след това тя срещна своя и на страната си принц и стана част от кралското семейство. Двете сякаш имат сходни съдби. В нов документален филм обаче София изрази разочарование от действията на Меган и твърдо заяви, че никога няма да тръгне по стъпките на херцогинята на Съсекс, изоставяйки ролята си на работеща кралска особа в търсене на независимост.

На въпрос на журналист дали някога е мислила да „проведе Мегзит “и да остави кралските задължения и живота в двореца, принцесата отговори с категорично„ не “.

„Мисля, че намерих фантастичен баланс в живота. Наистина виждам само положително във факта, че преминах през тези бурни години - отговори коронованата майка на две деца. - Това е такова огромно предимство - възможността да бъдем в двата свята за известно време. Не си струва да се откажеш от това. "

Съпругата на принц Карл Филип също признава, че откакто е станала принцеса е преминала през много кризи на идентичността. Въпреки че сега е популярен и обичан член на шведското кралско семейство, тя първоначално се сблъсква с известен натиск. Бившата телевизионна риалити звезда и модел София говори за тормоза, на който е подложена, когато романсът й с принца става публичен през 2010 г. „Сблъсках се с огромна буря от омраза от хора, които обсъждаха моята личност и връзката ми - призна тя в интервю. - Беше много трудно. Хората коментираха всичко, което се сетеха, какво правя и как изглеждам. "

София се омъжи за принц Карл Филип, единственият син на шведския крал Карл XVI Густав и кралица Силвия, през 2015 г. Двойката отглежда двама синове - принц Александър и принц Габриел.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser